דלג לתוכן
לשכת רואי חשבון בישראל
אודות הלשכה
דבר הנשיא
ועד מרכזי
מרחבים וסניפים
מחלקות הלשכה
ועדת האתיקה
חברות בלשכה
מצטרפים ונהנים
הצטרפות ללשכה
ביטוחים
מידע מקצועי
מאגר אישורים מיוחדים
שירותי הלשכה
בעלי תפקידים ברשות המסים
מלגות
בוררות וגישור
רכישת מוצרי הלשכה
ATHENA
השמה
משרות לחברי הלשכה
חברות וארגונים
אירועים
ספרייה מקצועית דיגיטלית
חוויות מאירועי הלשכה
הפודקאסט של לשכת רואי חשבון
סקירת עמיתים
תפריט
לשכת רואי חשבון בישראל
אודות הלשכה
דבר הנשיא
ועד מרכזי
מרחבים וסניפים
מחלקות הלשכה
ועדת האתיקה
חברות בלשכה
מצטרפים ונהנים
הצטרפות ללשכה
ביטוחים
מידע מקצועי
מאגר אישורים מיוחדים
שירותי הלשכה
בעלי תפקידים ברשות המסים
מלגות
בוררות וגישור
רכישת מוצרי הלשכה
ATHENA
השמה
משרות לחברי הלשכה
חברות וארגונים
אירועים
ספרייה מקצועית דיגיטלית
חוויות מאירועי הלשכה
הפודקאסט של לשכת רואי חשבון
סקירת עמיתים
רואי חשבון
חשבי שכר בכירים
מנהלי חשבונות בכירים
סקירת עמיתים
דברו איתנו
תפריט
רואי חשבון
חשבי שכר בכירים
מנהלי חשבונות בכירים
סקירת עמיתים
דברו איתנו
0.00
₪
0
עגלת קניות
התחברות
אודות הלשכה
דבר הנשיא
אודות הלשכה
מרחבים וסניפים
ועד מרכזי
בית הדין
מחלקות הלשכה
ועדת האתיקה
חברות בלשכה
מצטרפים ונהנים
הצטרפות ללשכה
ביטוחים
מידע מקצועי
מידע מקצועי
עדכוני ביקורת
פרסומים מקצועיים
שירותי הלשכה
חיפוש רו"ח
חיפוש בעלי תפקידים ברשות המסים
דירקטורוח
מלגות
בוררות וגישור
רכישת מוצרי הלשכה
דברו איתנו
ATHENA
אירועים
השמה
חברות וארגונים
משרות לחברי הלשכה
ספריה מקצועית דיגיטלית משנת 2021
חוויות מאירועי הלשכה
הפוקדאסט שלנו
תפריט
אודות הלשכה
דבר הנשיא
אודות הלשכה
מרחבים וסניפים
ועד מרכזי
בית הדין
מחלקות הלשכה
ועדת האתיקה
חברות בלשכה
מצטרפים ונהנים
הצטרפות ללשכה
ביטוחים
מידע מקצועי
מידע מקצועי
עדכוני ביקורת
פרסומים מקצועיים
שירותי הלשכה
חיפוש רו"ח
חיפוש בעלי תפקידים ברשות המסים
דירקטורוח
מלגות
בוררות וגישור
רכישת מוצרי הלשכה
דברו איתנו
ATHENA
אירועים
השמה
חברות וארגונים
משרות לחברי הלשכה
ספריה מקצועית דיגיטלית משנת 2021
חוויות מאירועי הלשכה
הפוקדאסט שלנו
חיפוש
חיפוש
עמוד הבית
/
Professional Update
/ תקן ביקורת 84
תקן ביקורת 84
לצפייה בקובץ >>
הזנת מקום עבודה שאיננו מופיע במערכת
התחברות לאתר לשכת רואי החשבון
ת.ז
סיסמה
כניסה
שחזור סיסמה?
להרשמה לאתר
(הזמנות וגישה למידע)